2314039304 6947264936 Δημητρίου Γούναρη 31 zntemi@gmail.com
 
 
Δήμητρα Ζιώγα
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια | Θεσσαλονίκη
 

 
 

Σας καλωσορίζω στον επαγγελματικό διαδικτυακό μου χώρο….

Αυτή η σελίδα δημιουργήθηκε για όλους εσάς που αγαπάτε την αυτογνωσία και θέλετε να γνωρίσετε περισσότερα πράγματα για την ψυχή, τις σχέσεις και τη ζωή.

 

Ονομάζομαι Δήμητρα Ζιώγα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Λάρισα. Διατηρώ γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από το 2007 εως σήμερα. Σπούδασα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Ψυχολογίας και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου το 2000.

Στη συνέχεια ακολούθησα το τετραετές πρόγραμμα του Gestalt Foundation Θεσσαλονίκης απ’ όπου αποφοίτησα το 2006. Συμμετείχα σε συνέδρια, εποπτείες και πρακτικές και στο τέλος της αποφοίτησης μου συντόνισα ομάδα αυτογνωσίας στον ίδιο χώρο. Σ’ αυτό το διάστημα έκανα πρακτική άσκηση στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Μακεδονίας-Θράκης ως συντονίστρια ομάδων 2005-2009 και στην ΧΕΝ Θεσσαλονίκης 2004-2006.

Το Οκτώβριο του 2013 συμμετείχα στο Σεμινάριο Επιμόρφωσης Επαγγελματιών από το Υπουργείο κοινωνικής Ασφάλισης με θέμα « Διακρίσεις σε βάρος των νέων. Το πρόβλημα και η αντιμετώπισή τους». Ακολούθησε τετραετές πρόγραμμα στο Ινστιτούτο Ψυχολογίας & Υγείας από το 2012-2016 (σύνολο ωρών 330) με την Τάνια Αναγνωστοπούλου υπεύθυνη του προγράμματος PH.D. Κλινική ψυχολόγο.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
Ατομική Ψυχοθεραπεία

Ατομική Ψυχοθεραπεία

Ο στόχος είναι να ξεπεράσετε διάφορες καταστάσεις ψυχικής υγείας όπως άγχος, κατάθλιψη, αϋπνία, πρότυπα αρνητικής συμπεριφοράς και άλλα εξουθενωτικά συναισθήματα.

Περισσότερα
Ατομική Ψυχοθεραπεία

Ατομική Ψυχοθεραπεία

Η ψυχοθεραπεία σας βοηθά να μάθετε πώς να ελέγχετε τη ζωή σας και να ανταποκρίνεστε σε δύσκολες καταστάσεις με υγιείς ικανότητες αντιμετώπισης.

Περισσότερα
Συμβουλευτική ζεύγους

Συμβουλευτική ζεύγους

Η θεραπεία ζεύγους εστιάζει στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ζευγάρι, όπως την αντιμετώπιση διαζυγίου και διαχείριση των παιδιών όπως πως θα τους το πουν και ποια είναι η καλύτερη στάση που θα κρατήσουν.

Περισσότερα
Θεραπεία πένθους

Θεραπεία πένθους

Στην θεραπεία ερευνούμε τα ιδιαίτερα προβλήματα που απορρέουν από συγκεκριμένες απώλειες καθώς και τις συναισθηματικές αλλαγές που βιώνει ο άνθρωπος που πενθεί.

Περισσότερα
Ομαδική θεραπεία

Ομαδική θεραπεία

Στην ομαδική θεραπεία έχετε την δυνατότητα να παρατηρήσετε τις συμπεριφορές των άλλων μελών, να μάθετε καινούργιες δεξιότητες αλληλεπίδρασης, να πάρετε στήριξη όταν το χρειάζεστε και να αποκτήσει ένα πλαίσιο κατανόησης και ασφάλειας.

Περισσότερα